AKTUELNO

Mlada tinejdž zvezda danas se druži sa fanovima na Balkan Tube Festu.

Danas se u Sava Centru održava treći po redu Balkan Tube Fest, manifestacija koja okuplja zvezde Jutjuba i više od deset hiljada tinejdžera koji su došli kako bi uživali u raznovrsnom, bogatom sadržaju i konačno upoznali sve vlogere koje već godinama prate, a najveću pažnju danas privukla je Ruža Rupić, jedna od najpopularnijih blogerki na ovim prostorima i učesnica prve sezone "Pinkovih zvezdica".

Pročitajte još... ONA JE NAJUTICAJNIJA TINEJDŽERKA NA BALKANU: Posle Pinkovih zvezdica, Ruža Rupić objavila DVE PESME! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Ruža je nakon učešća u najpopularnijem šou programu na ovim prostorima u rekordnom roku osvojila srca publike i stekla armiju pratilaca sa kojima je, nakon završetka "Pinkovih zvezdica", nastavila da se druži putem društvenih mreža, a sada je došao trenutak i da se uživo upozna sa mnogobrojnim tinejdžerima koji su na Balkan Tube Fest danas došli samo zbog nje.

Foto: Marko Obradović Edge

Foto: Printscreen Instagram

Čim se pojavila ona stvorila se ogromna gužva, budući da su svi želeli da naprave selfi sa njom i da kratko popričaju, a svi oni kojima je Ruža jedna od omiljenih Jutjub i tinejdž zvezda imaće priliku da se sa njom druže danas u 16:30h u okviru dela programa "Ženski Q&A", gde će Rupićeva odgovarati na sva pitanja, dok će svojim glasom sve oduševiti već u 19:35, kada će nastupiti na Karaoke koncertnoj večeri.

Foto: Pink.rs

N. V. / D. T.

#Balkan Tube Fest

#Pinkove zvezdice

#Ruža Rupić

#pevačica

'