AKTUELNO

ŠOK!

U medijima se već danima nagađa o tome da su reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar stavili tačku na svoju vezu i to posle nekoliko meseci od rođenja njihove ćerke Teone.

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" Vuk nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje navode da Olivera i on više nisu zajedno, ali je zato njegova, sada već bivša verenica, to uradila.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja je otkrila da su se Vuk i ona razišli još početkom juna, a sada je ekskluzivno saopštenje dao i Vuk Mob na svom Instagramu:

Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sma veoma zahvalan - piše Vukadin, pa dodaje:

Foto: Instagram.com/iamvukmob

Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene - napisao je Vuk na svom Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Vuk Mob