AKTUELNO

Ponovo će vas nasmejati!

Miljana Kulić, učesnica sve četiri sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, izgradila je i reputaciju urnebesnog šoumena, čiji se potezi godinama prepričavaju. "Zadrugu 4" obeležili su i njeni mnogobrojni smešni klipovi, koji su bili viralni.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od njih dogodio se juče, kada je Kulićeva mučila muku sa delfinom na naduvavanje u bazenu, na koga nije mogla da se popne. U jednom trenutku je izašla iz bazena, sela na delfina, a kada je zajedno sa njim ušla u bazen prevrnula se. Ovaj klip je odmah postao viralan.

U nastavku ovog teksta se možete podsetiti još nekoliko Miljaninih viralnih trenutaka iz "Zadruge 4".

Ovo nije jedina situacija u kojoj se Miljana našla u vodi. Tokom jedne od svađa sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, Miljana mu je pobacala namirnice u jezero, a onda se odmah pokajala. Pokušala je da spasi šta se moglo spasiti, a kada nije uspela da to uradi štapom, uskočila je u jezero. Kulićeva nije mogla da izađe iz jezera, pa je Kristijan Golubović pritekao u pomoć, a ovaj klip zasmejao je mnoge.

Jedan od najgledanijih klipova ove sezone svakako je Miljanin pad na proslavi Nove godine, kada je Kulićeva pokušala da poljubi Marka Đedovića, a zatim se prosula po pušionici i slučajno zakačila Sandru Rešić.

Nedavno je Kulićeva pokušala, da poput svojih cimera, dobije ten sunčajući se na krovu u ekonomskom dvorištu. Tom prilikom se zaglavila, jer nije uspela da se popne na krov od straha, a bodrili su je Bora Santana i Fran Pujas, koji nisu mogli da je spuste, a to je na kraju uradio Stefan Karić.

Na samom početku "Zadruge 4" održao se izbor za "Mis i mistera Zadruge". Kulićeva je učestvovala na ovom takmičenju, a njeni nastupi šokirali su region. Ona je prvo u izazvonom izdanju odigrala vreo ples sa Kristijanom, i sve to uz pesmu Stanije Dobrojević "Glavni akteri".

Potom je odlučila da pokrene svog mlađeg cimera, Nenada Lazića Necu, sa kojim je imala performans uz pesmu "S*ksi robot", koju izvodi Mina Kostić. Oba ova nastupa izazvala su veliku pažnju, ali nijedan kao njen nastup na "Đuskoviziji".

Kulićeva je na "Đuskoviziji" nastupila zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Danijelom Višićem, a o ovom performansu se i dan danas polemiše. Miljana je tada skidala svog dečka na sceni uz pesmu "Šampanjac", polivala se mleko, a kao rekvizit je iskoristila i autić na baterije svog sina Željka.

Miljanino učešće u "Zadruzi 4" obeležile su i mnogobrojne svađe, a jedne od najžešćih imala je sa Tarom Simov, diskvalifikovanom takmičarkom. Tokom jednog od okršaja desio se i trenutak koji je zasmejao mnoge, pa čak i Taru. Naime, dok su se njih dve prepirale, Miljana je Tari skinula veštački rep sa kose. Ovaj trenutak, kao i to što je Miljana bila mokra jer ju je Tara polila i držala rep, koji je nazvala grivom, doveli su do toga da klip sa tom svađom bude i jedan od najkomentarisanijih trenutaka četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Zadruga

#Zadruga 4