AKTUELNO

Kao iz bajke!

Pevačica Tanja Savić je, posle 15 meseci borbe, konačno ponovo sa svojom decom. Podsetimo, prošle godine je Tanja Savić izašla u javnost i ispričala da je njen suprug, bez njenog znanja, odveo njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju. Njen borba je bila duga da decu vrati kod sebe, a pre nekoliko meseci je za Pink.rs ekskluzivno izjavila da je na sudu dobila starateljstvo i da će otići po sinove, što se sada i desilo.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Njih dvojica su danas sa mamom sleteli u srpsku prestonicu gde ih je pored najbližih članova porodice sačekao veliki broj paparaca i medijskih ekipa. Tanja i sinovi nisu skidali osmeh sa lica, a ponosna majka je izjavila da je sad najjača.

Nakon duge borbe za njih, sada kada su pored nje, a ona im je u velikom stilu priredila dobrodošlicu u poroduičnom domu. Torte, baloni, slatkiši, osmesi i majčin zagrljaj... Prava mala bajka!

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Konačno kući. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu. A vama dragi moji VELIKO HVALA na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom... Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve, i daj Bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari - napisala je Tanja na svom Instagramu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Tanja Savić