AKTUELNO

Izdržala da ne zaplače.

Prvi veliki budžet danas pevačica Kristina Spalević namenila je Kristijanu Goluboviću, te priznala da joj je preteško da priča o njemu.

Veliki za Kristijana. Ne znam odakle da počnem. Ovo mi je možda najteže, poslednjih dana gorim u nekom paklu. Od samog starta si mi broj jedan. Imala sam možda malo iskrivljenu sliku o tebi napolju. Ja sam po difoltu mislila da on ima lovačke priče, ali mi je drug rekao da ima prijatelja koji poznaje Kristijana i da ne laže ništa, nego samo ima jezivo fotografsko pamćenje. Nemoguće je da priča bajke, u to sam se uverila da sam grešila. On je pravi alfa u svakom smislu te reči. Bezveze što je ovo ispalo kako je ispalo. Ja znam da on nema drugi prioritet osim porodice. Siguran sam da bi pokušao da ispravi neke stvari, želim mu sreću po tom pitanju - započela je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je takav čovek da bi svakom pomogao, to je njegova veličina. Ja sam spoznala otrov njegovog jezika, koji i te kako zna da zaboli. Ja sam nekad pomislila da on to možda stvarno misli, ali sam shvatila da on ljude koji su mu najbliži najviše uvredi. Još uvek nisam naučila kako sa Kristijanom, nisam srela takvu osobu. Meni kaže: "Izdala si pab, napustila si pab", a on mi išutirao stvari, izbacio me naglavačke... To su takve scene, da sam mislila da neću progovoriti sa njim. I u celoj priči on meni zamera da sam izdala pab, to u životu nisam videla. On mi kaže: "Trebalo je da mi priđeš tad i kažeš da je sve u redu". Smatram da su npr. između tebe i Mišela pale teške reči... - govorila je Kristina.
Samo da nisu tužbe dizali, ostalo sve u redu - rekao je Golubović.
Da, smatram da bi Mišel trebalo da podnese tužbu, a ne njegova porodica. Malo je ružno dok smo ovde - istakla je pevačica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nekako ne prepoznajem sebe, stigle su nas mnoge stvari, mnogi potezi. Možda me nije smatrao za nešto ozbiljno, sada se više vezujemo, razmišljamo šta će biti napolju... On počinje od nule po ko zna koji put po redu. Razumem ga. Uvrede ne mogu da svarim, to ostavlja tragove, ali prostor nam ne dozvoljava da se distanciramo, niti želim, stojim iza svojih reči i osećanja. Zbog svoje emocije sam izgubila karakter. On možda misli da ga ne razumem, da ne prihvatam neke kritike, prihvatam i te kako. Samo smatram da je sve otišlo u drugu krajnost. Sada mi je muka od toga. Mene bole moji postupci, ja ću morati da nosim svoj teret. Ne mogu da vratim vreme nazad. Ne znam, koliko je bilo energije među nama, cvetalo cveće, bila sam ubeđena da će naša veza postati drugačija, a ne stereotip. Znaš da nisam osoba zbog koje ćeš imati problem. Lojalan sam prijatelj, podržavaću te u svakom potezu... Ti si mi bio oslonac. Koliko znaš da me uništiš, znaš i da me sastaviš. Ne znam više šta bih rekla, nemam pojma. Neću da plačem - završila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.