AKTUELNO

Hit!

Pevač Nenad Knežević Knez sve je traženiji otkako je njegova ćerka Ksenija Knežević sa grupom "Hurricane" predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Foto: TV Pink Printscreen, pink.rs

Knezu su se zbog ćerkine popularnosti pozivi za nastupe udvostručili, ali novina je da ga sada zovu da peva i po svadbama. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije. Njemu je popularnost zbog ćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovu i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor, Knez je u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Otkako su popuštene mere koje su važile zbog koronavirusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Foto: TV Pink Printscreen

Crnogorski pevač je, kako se dalje navodi, modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže izvor pomenutog lista, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme uraganki "Loco, loco" i "Hasta la vista".

Autor: N.V.