AKTUELNO

Folk pevač planira da sve izgladi sa suprugom.

Pevač Aca Lukas priznao je prijateljima da je spreman da zaboravi aferu svoje supruge Sonje Vuksanović o kojoj se u poslednje vreme pisalo.

On je i posle sedam godina braka toliko zaljubljen u svoju ženu da želi da pređe preko svega što se poslednjih meseci dešavalo kako bi svoju porodicu sačuvao na okupu.

Foto: TvPink Printscreen

Lukas se nada da će sada kada je košarkaš Marko Jarić prekinuo svaki kontakt sa Sonjom, ta afera prestati da potresa Srbiju.

- Aca obožava Sonju i spreman je mnogo toga da joj oprosti, pa i prevaru. Prijateljima je rekao: "Volim je i ne želim razvod", tako da će dati sve od sebe da spase brak. Na njegovu želju da se pomire dosta utiče i to što imaju šestogodišnju ćerku Viktoriju, pošto bi voleo da mu dete raste sa oba roditelja. Takođe, veoma je vezan i za Sonjinu naslednicu Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem - kaže izvor blizak folk zvezdi.

Foto: Instagram

On dodaje da ni Lukas nije bio cvećka tokom sedmogodišnjeg braka, ali mu je supruga ipak sve praštala. Sada je na njega red da pređe preko Sonjine navodne avanture sa košarkašem.

- Lukas je veliki ženskaroš i to zna ceo grad. Mada voli Sonju, uživa da flertuje i sa drugim ribama. Zbog toga mu je ona često pravila ljubomorne scene i pretila razvodom. I pored toga, uspeli su da sačuvaju brak, ali ih je sada ova poslednja afera skroz pomerila iz temelja. Aca se nada da će se posle tri meseca, koliko živi u jednom beogradskom hotelu, napokon vratiti u zajednički dom - priča izvor.

Foto: YouTube screenshot

Folk pevač planira da posle kraćeg letovanja u Antaliji sedne i o svemu porazgovara sa Sonjom.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivene MRAČNE TAJNE iz Severinine PROŠLOSTI, evo zbog čega ne razgovara sa rođenom sestrom! (FOTO)

- Aca se nije oglašavao u javnosti od kada je odjeknula priča da se razvodi. Mudro je ćutao jer je verovao da Sonja i on sve mogu da reše u četiri oka. Odmor u Turskoj je iskoristio da o svemu dobro razmisli. Nije ovo prvi put da imaju porodične drame zbog neverstva, ali je do sada uglavnom Aca bio taj koji je švrljao. Sada je došlo vreme da i on zažmuri na jedno oko - objašnjava izvor.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevač

'