AKTUELNO

Borila se sa suzama!

Pevačica Violeta Viki Miljković bila je specijalni gost u novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal" na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljkovićeva je u jednom segmentu emisije progovorila o tragediji koja se zadesila u njenoj porodici.

Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli... Boli i jedan i drugi. Majka je umrla prošle godine, nažalost sam ostalo bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da ga nema – otkriva Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se dotakla i svog naslednika i njegovih talenata.

Andrija se bavi tenisom, baš je komunikativan i elokventan. Pravi estradnjak, u tom smislu, voli kamere. Uvek me iznenadi kako priča, pretalentovan je za muziku, ima apsolutan sluh, ali na moju i Tašketovu žalost, njega to uopšte ne zanima. Njega zanima sport, on je samo za tenis, mi smo se pomirili s tim i srećni smo, jer je dete u tim godinama prepoznalo šta hoće i vrlo odlučno tome pristupa, onda ga treba podržati – rekla je Miljkovićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Violeta Viki Miljković