AKTUELNO

Otvorio dušu!

Reporet u okviru emisije ''Premijera Vikend specijal'', Nemanja Vujičić ovog nedeljnog popodneva našao se sa čuvenim folk pevačem, Acom Pejovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ispred objektiva premijerne kamere, direktno sa Avale uz voće i čašu vinu progovorio o svim aktuelnostima iz privatnog i poslovnog života.

Sutra izlazi nova pesma. To je dobra priča što je kompletna priča pesme napisana po istinitom događaju. Moj vrlo drag prijatelj je doživeo sudbinu te pesme. Drago mi je da će ljudi znati da je istinita priča. Ima puno muškaraca koji su se našli u ovakvoj priči. Kafanska je pesme, ja do sada nisam imao ovakvu pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrio je kako izgledaju njegovi slobodni dani.

Ovo je moj deo opuštanja, lagana priča, dobra muzika, dobro vino, a tamo u ćošku se krčka sarma u zemljanoj posudi. Ja nisam vešt u kuhinji, moj dragi prijatelj to kuva, ja samo volim da jedem.

Ponovo je počeo sa nastupima, a poslednjih dana je prebukiran sa nastupima, a sada otkriva kakav je osećaj ponovo stati na binu.

Poslednjoih sedam dana sam svaki dan radio, uglavnom privatne proslave. Mnogi nisu pravili proslave, rođendane, svadbe, sad su odjednom krenuli. Drago mi je da se vraća staro stanje i način života, ali ipak i dalje treba da vodimo računa. Dobra stvar je što krećemo ranije. Kad bolje razmislim, mislim da je bolje. Nekad sam počinjao u pola 2, to mi je neshvatljivo. Ja sam poznat po tome da dođem kući u zoru, ali svejedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Kafana me sve u životu naučila, to je jedna ozbiljna institucija. U kafani možeš sve da čuješ i naučiš. Ne želim ovim da dajem primer da klinci treba da provode vreme u kafani, ali ja to volim. Ostavio sam mnogo novca u kafani, i ako me pitaš da li mi je žao, nije. U kafani s ljudima nađeš mnogo zajedničkih tema. Dođem kući u zoru, pa me žena pita je l ste svi sve bili u pravu. Al to je tako u razgovorima pred zoru, svi su sve u pravu - dodaje pevač.

Otkrio je i kako nejgova žena reaguje na njegove noći u kafani.

Sad zna gde sam, u početku je to bio problem, gde si, šta si, sad već zna - priča on.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na svoje ćerke i odnos sa njima.

Ja svojoj deci nikad ništa u životu nisam branio. Mešam im se u odluke ako me pitaju, a pitaju me. Mi smo pre svega drugari. Ja sa njima nemam taj odnos da moraju nešto. Kada su životne odluke bitne, naravno da ću ih posavetovati, pomoći, ali uglavnomm ih pustim da sami odluče - otkriva Aco.

A evo zbog čega se najčešće pokaje.

Vrlo ishitreno reagujem u nekim situacijama, pa se posle kajem što sam tako reagovao. U poslednje vreme izbegavam ljude koji mi ispijaju energiju, tad automatski ne mogu da pričam, ustajem od stola - otkrio je Aco.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aco Pejović