AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kroz još jedno spektakularo izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' vodiće vas čuveni popularni voditeljski dvojac Tijana Prica i Bojana Lazić, a premijerna ekipa pripremila je pregršt aktuelnih priča o poznatima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Ekskluzivno na najgledanijoj televiziji ''Pink'' i ove nedelje u dobro poznatom terminu od 13:30 časova, možete ispratiti sve najaktuelnije događaje na kojima su bili poznati, a koje je ekipa emisije 'Premijera' detaljno propratila.

U velikom intervjuu ovog nedeljnog popodneva ispred objektiva premijerne kamere dušu je otvorila popularna pevačica, Violeta Viki Miljković.

Foto: Pink.rs

Ona je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otkirla najintimnije detalje iz života i braka o kojima da sada nije javno govorila, ali i o najvećim gubicima zbog kojih je dosta propatila. Od smeha do najšokantnijih priznanja, Violeta Viki Miljković ogoliće dušu u ''Premijera Vikend specijalu''.

Foto: Pink.rs

Jedna od najvećih zvezda današnjice, Svetlana Ceca Ražnatović, u nedelji za nama proslavila je rođendan, a ekipa emisije ''Premijera'' sa lica mesta donosi najsočnije detalje sa proslave iz velelepnog doma Ražnatovića.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ekskluzivan gost u studiju ''Premijera Vikend specijala'' biće i popularni folker, Darko Lazić, o kom mediji poslednjih meseci gotovo da neprestano pišu. Pevač je sada odlučio da snate na put glasinama, i ekskluzivno u razgovoru sa Bojanom i Tijanom otkrije sve aktuelnosti i turbulencije iz poslovnog i privatnog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo, uzbudljivo izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink uživo u nedelju, 20. juna u 13:30 časova!

Video: Pink.rs

Autor: M.M.

#Premijera Vikend Specijal