AKTUELNO

Nije mu svejedno!

I ovog subotnjeg popodneva na televiziji Pink je novo izdanje emisije "Magazin In" u kojoj je autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila aktuelne zadrugare, i to Paulu HublinSandru RešićMarka ĐedovićaNadicu Zeljković i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na temu svojih razočaranja u izboru partnera, Ša je rekao sledeće:

Nemam neka nerealna očekivanja, ako se zaljubim i uđem u vezu sa devojkom, znam kakva je, kako se ponaša, znam sve o njoj, ono što sam ja upoznao, tako da očekivanja su takva kakva jesu. Nemam ja tu ništa nerealno što mogu da očekujem, zaljubim se u devojku takva kakva jeste, ne ide da sad očekujem od nje nešto što ona nije – kaže reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, sigurno je izneverila neka tvoja očekivanja, pa izneverila je i moja kad je gledam u odnosu sa tobom, a nije tvoja... U nekom ponašanju, odnosu, vašim pričicama... Ne možeš da kažeš da si baš takvu očekivao – ubacila se Sanja Marinković.
Pa dobro, ali ako meni te neke stvari ne smetaju, što bi drugima smetale? Zašto bi se drugi bavili mojim životom? Okej, kapiram u "Zadruzi" i to sve, ali ako sam se ja odlučio... Možda sam i ja grešio u nekim slučajevima, oboje smo imali greške – rekao je Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je zatim u pitala repera da li ima osećaj da u je u "Zadruzi" napravio karijeru ludo zaljubljenog muža u drugu ženu.

Ne znam kakav odgovor da ti dam, ali ako je pitanje na kontu onoga što sam u startu pričao sve vezano za Ivanu, ako sam dobro skapirao, pa sam onda uradio nešto sasvim suprotno, odnosno dozvolio sebi da se zaljubim u drugu osobu, ali to vam govori da nisam bio dovoljno zaljubljen u osobu sa kojom sam bio pre Tare. Nije bilo dovoljno ljubavi u meni prema bivšoj supruzi – zaključuje Ša u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Nenad Aleksić Ša