AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Košarkašica Milica Dabović iznenadila je pratioce na Instagramu novom objavom.

Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj je pokazala kako izgleda bez trunke šminke i bez ikakvih filtera. Ona je želela ženama da poruči da neguju prirodnu lepotu, i lepotu u sebi.

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- Danas je retkost videti sliku žene-devojke bez filtera, retkost je staviti sliku koja nije urađena kroz aplikaciju face app-a ili koja nije odrađena u foto šopu, retkost je videti ženu bez šminke na društvenim mrežama, i nekada znam da prođem pored nekoga koga dugo pratim na instagramu ali ne prepoznam ga, i prosto ostanem bez teksta! Da li vam se to ikada desilo? Nisam protivnik nemojte me pogrešno shvatiti znam i ja da koristim instagram filtere ali da preterujem ne želim, neću, ne mogu, nemam ni potrebe! Hoću da vam kažem da sam ja došla sa plaže pre pola sata, kosa mi je od soli, lice mi je od maslinovog ulja, borice su mi svuda kuda, nos mi je malo kriv, izgorela sam u licu, a okolo očiju se vide bele linije jer stojim uspravno i samo jurim po plažama za Stefanom, retko se sunčam moram vam priznati, jedino za neke dobre fotografije znam da se montiram! - napisala je Milica i dodala:

Foto: Instagram.com/stefanovamama13

- Ovu sliku stavljam za sve žene koje su prirodne, divne, dobre, drage da shvate da lepota nije na slikama, lepota je u nama i to je naše oružje... radite baš tako kako Bog zapoveda i kako nas je mama donela na svet! Volite sebe baš onaku kakve jeste!! Ja vas volim i ljubim...I ne trebam nikome da budem lepa, samo sebi, jer kada počnem da volim sebe, voleće me i drugi - poručila je Dabovićeva, dok su se ispod slike nizali razni komentari fanova čija su mišljenja podeljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Milica Dabović