AKTUELNO

Ludilo!

Prethodna noć u "Zadruzi 4" će se zasigurno pamtiti, prvenstveno po zanimljivim nominacijama, u kojima su zadrugari birali između Milice Kemez i Filipa Cara. Kako je njihov prisan odnos svima čudan, te se o istom polemiše nedeljama unazad, stanari Bele kuće rekli su sve što misle na tu temu, ali i o njima, kao pojedincima. Nakon što je svako izneo svoje mišljenje, odluka je bila jasna, pa je u izolaciju otišao Filip Car.

Darko Tanasijević nije držao zadrugare dugo u neizvesnosti, već im je saopštio da će se Caru u izolaciji pridružiti Dragana Mitrović, koja takođe ide sa njim u duel u nedelju, a jedno od njih dvoje zauvek će napustiti velelepno imanje.

Odmah nakon nominacija usledila je Igra istine, koja je bila žestoka od samog početka. Naime, Marko Đedović je prvi postavio pitanje Jeleni Batos, posle kog je nastao muk u Beloj kući:

Jelena, interesuje me, da li je tvoje starije dete Nenadovo dete? Da li je to razlog tvog dolaska? Pošto svoju misiju nisi ispunila? - pitao je Đedović.
Pretpostaljam zašto to pitaš, jedva čekam da izađem da čuješ. Moje dete ima šest i po godina, to nije njegovo dete. Moje dete ima svoga oca i ono je njegova kopija. Ja nisam došla da se takmičim, nisam pričala o svom životu - rekla je Jelena.

Tenzija za crnim stolom i dalje je rasla, a Jovana Tomić Matora dočekala je svojih pet minuta, pa pitanje postavila opet Jeleni, ali na potpuno drugu temu.

A sada moje pitanje, jedva sam dočekala. Većina zadrugara je spavalo danas, ja kuvala. Bili smo budni Maja, ja, Janjuš, Car i Jelena. Postaviću pitanje Maji. Maja je napravila haos i zamolila Jelenu da ne dolazi, jer je bila besna. Jelena je rekla Caru da je Car j*bao Maju i da je imao sa Rialdom nešto u spoljnom svetu i da ima dokaze za to. Nastao je haos, Maja je odmah odbrusila Jeleni. Jelena, objasni ipak ti šta ti znaš o tome i šta se tačno dešava. Idi konkretno, jer si tvrdila to danas - pitala je Matora.
90% cura ovde već zna šta sam ja radila. Ja sam im ispričala. Ovako, ja sam naravno, čula, tj. postoji osoba koja poznaje osobu koju poznajem, koja ima te informacije. Koliko devojaka ima u kući? Sa koliko je on devojaka bio ovde? 3. U koliko se zakleo da nije bio? Znači ostaju? - rekla je Jelena.
Njenim sistemom eliminacijem je to uradila, a ona zna od spolja koja je ta osoba, vodi ga da sam to kaže. Tim sistemom, ostalo je da on j*bao Draganu ili Jovanu misicu. Poenta je da gledaoci znaju koga je Car j*bao... Ona zna koja je devojka, samo je ostavila na volju da kaže da li je Dragana ili misica - ustao je Đedović.

Nastala je opšta pometnja kada su se devojke pobunile, a Car nije želeo da otkrije ime devojke o kojoj se toliko priča.

Takođe, nezobilazna tema tokom igrice bio je okršaj Kristine Kije Kockar i Kristijana Golubovića, koji je Golubović produbio sa njenom majkom, Nadicom Zeljković. Kristijan se nije zaustavljao, pa je nizao pretnje i gnusne uvrede na račun Kockareve, dok je Nadica srčano branila svoju jedinicu.

Rekla mi je da je pronađem ako sam jak. Ja ću doći kod vas na kuću i ako imate šporet i bojler i pokazaću vam koliko sam jak. Vi ste nule za mene. Došla je i obratila se meni i jela g*vna. Pozvala me je na obračunavaje po snazi. Idemo u luna park, povedi mentol ćerku, pa ćemo da udaramo onaj čekić - govorio je Kristijan.
Ja razumem da je tebe iznerviralo to da li si jak ili nisi jak. Šta si ti očekivao, da lomimo ruke fizički? Ja ću da vidim šta je mislila kad izađem - pričala je Nadica.
Može i ona, i Kristina da mi p*še k*rac. Ja nasilje nisam primenio. Kija je rekla: "Pošto biješ žene, dođi i meni pokaži koliko sam jak". Tako je mislila, a ona nema ništa sa mnom - poručio je Golubović.

Odmah nakon završetka Igre istine, Jovana Ljubisavljević zabrinula se za reakciju Stefana Karića na ono što je čuo, a tiče se njenog odnosa sa Filipom Carem. S obzirom da je i ona pod znakom pitanja i da je stavljena u kategoriju devojaka sa kojima je Car bio intiman, pomislila je da je Stefana možda to naljutilo, pa mu se i obratila na taj način:

Usred onog kad smo se svađali da si ti bio sa mnom su ugasili tamo Stefana, a video si kako se iznervirao. Dečko sad možda ne može da spava - žalila se misica.

I taman kad su zadrugari pomislili da su se strasti smirile, Lepi Mića se posvađao sa misicom u prepunoj spavaćoj sobi, a u svađi je učestvovao i Car, s obzirom je jedino on mogao da reši misteriju o devojci sa kojom je imao odnose pre rijalitija.

Napadaš pogrešne ljude... Kad se kleo, sve vas je optužio. Sve ste iste! Ja ti samo kažem, ne znamo na kog se odnosi, vi znate. On te nazvao, ne ona - pričao je Mića.
Nije mogao da me nađe na mapi, a kamoli da me je*e. On mene nije optužio, nego je to Jelenin sistem eliminacije. Ljaga se baca na devojke koje nisu krive - vikala je Jovana.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga