AKTUELNO

Nikad nisam otišla na sud, ali ovo je jednostavno moralo – kaže pevačica.

Pravo iz Istanbula u srpsku prestonicu stigla je pevačica Emina Jahović, koja je sinoć nakon višemesečene pauze ponovo stala na binu i oduševila beogradsku publiku.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi nastup posle velike kovid pauze, meni je baš drago što se to dešava baš u Beogradu. Sve je fantastično, imala sam danas i generalnu probu, bina, dekoracija, sve je fenomenalno – ističe Emina.

Pevačica je u periodu pandemije i sama preležala korona virus uz teže simptome, a najveća podrška, kako kaže, bila joj je majka Senija, koja najviše vremena provodi sa Eminom i unucima u Istanbulu.

Mama je kod nas u Istanbulu, ona se vakcinisala ovde u Srbiji, hvala Bogu i brat. Ja još uvek imam dosta antitela, jer sam zakačila kovid, nadala sam se da ću i ja doći ovde da se vakcinišem. Bilo je jako teško, baš sam teško prošla kroz virus. Nije mi bilo dobro, a sigurno i najteže iskustvo u mom životu što se tiče mog zdravlja – otkriva Jahovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ono o čemu se najviše pisalo u medijima kada je Emina u pitanju, jeste njen odnos sa bivšim suprugom, Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina. Njih dvoje rastali su se pre tri godine, ali kako Mustafa nije isplatio dogovorenu alimentaciju, pevačica je pravdu potražila na sudu.

Na sudu smo trenutno, pa ćemo videti šta će se dešavati. Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, ne daj Bože, iz bilo kojih razloga na sudu, čak i kada je bilo problema sa novinarima i medijima, nikad nisam otišla na sud, ali ovo je jednostavno moralo. Ne komuniciramo, pričamo samo u vezi dece, naravno, to je jako bitno, ali ovako mi kao mi – zaključuje Emina u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se dotakla i svojih sinova, kao i planova za ovo leto, pa detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: P.R.

#Emina Jahović