AKTUELNO

Žestoko na samom startu!

Upravo je u Beloj kući počela emisija "Gledanje snimaka". Na prvom snimku koji je pušten bili su Marko Đedović i Jelena Batos koji su pričali o Nenadu Aleksiću Ša i njegovoj opsednutosti Tarom Simov. Voditelj Milan Mlošević je tražio kometar od Nenada Aleksića Ša.

To je odnos Tare i Marka. Ja ne ulazim u njihove rasprave, ja verujem Tari - pričao je Ša.
Marko nikada nije slagao ništa. Veruj mi, on ne laže - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada izađem neće biti ništa više isto. Gospođica je pričala svašta i ugrozila bezbednost kako mene tako i stranih državljanja, a za to je kazna 10 godina. Ona se naložila i zanela, i misli da svaka muva koja leti, nisi med. Za Mensura, pa nek ljudi kažu koji je bolji frajer Mesur ili Filip Mijatov. Da podsetimo pre ulaska u Zadrugu 3, Mijatov i Tara su bili zajedno na lajvu, i oni su najavili ludilo neko, kao ludilo mozga koje se još neće završiti. Setimo se priče kako je Aleksandra upoznala Taru i kada - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je došla po mene i pričala mi o Mijatovu, kako on neće da bude sa njom u vezi, samo su imali se*s, tačnije bili su u kombinaciji. Oni su živeli zajedno u stanu, a on je bio zaljubljen u Anu Korać - rekla je Aleksandra.
On je svestan da će Taru stpati u zatvor, ja ći ti lično pomoći - krenula je da priča Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćuti ti klošarko ljubomorana, puši ku*ac - vikao je Ša.
Marko ništa ne laže, on sve zna i svi sve znaju, a da ne pominjemo Tarine nadrogirane klipove - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je bre čast da popuši ku*ac Mensuru. Ja sve znam o njoj, ona je uvela mnoge u poroblem - govorio je Marko.
Kako je on dobar sa Marijom Kulić i Tarom Simov, meni nije jasno ti si njoj ovde bio stariji brat. Meni nije jasno što si ti nju toliko branio i sada kada ste adošli u sukob ti je hejtuješ - rekao je Kristijan.
Ja se vrlo retko sažaljevam na ljude, meni je jako krivo što sam se družio sa njom, ali bilo mi je teško da je gledam kako je mršava. Ona se vukla sa Matijom, a jurila Tomovića. Ona je tražila psihijatru šta da joj prepiše - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su imali nešto i to se zna, tačnije ja znam da su imali nešto - rekao je Karić.
Mene ne zanima šta ove raspale pričaju koje su gore od nje - pričao je Ša.
A što to ne kažeš Marku i Kristijanu ? - upitala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se njima čepite. Ja se nadam da će se Marko i ona pomiriti i popričati. On zna da kaže svašta kada je besan - rekao je Ša.
Ja govorim istinu, a ne kao ona što priča laži, e ona će shvatiti neke stvari. Ša ti izgledaš starije od svog oca, jedva čekam da shvatiš neke stvari - pričao je Marko.
On veruje samo Tari, a svi znaju kakva je ona, i ona želi sve sa Mensurom. Meni je nerealno da on voli nju i pored svega što mu je uradio - rekla je Miljana.
Svi su postali svesni koliko on voli Taru kada je ostavio onakvu ženu zbog nje, a svi znaju kakva je Ivana - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga