AKTUELNO

Sinoćnje izdanje emisije "Pitanja gledalaca" iznedrilo je brojne sukobe i razmirice među zadrugarima.

Tokom noći brojna pitanja izrevoltirala su Nenada Aleksića Ša, koji uprkos zadrugarima koji su mu otvarali oči, nije želeo da veruje da je Tara imala bilo šta s Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim se dovodi u vezu, kao ni u to da mu se zajedno podsmevaju.

- Ja nisam dečko indijanac da mi se neko podsmeva, ali ne želim da bilo koga napadam odavde, kad izađem, pričaću sa Tarom - odgovorio je Nenad.

Stefan Karić je, takođe, tokom emisije istakao da je po brojnim Tarinim reakcijama zaključio da Ša ne može da gleda očima, sa čime su bili saglasni i ostali zadrugari, a posebno ga je izrevoltirala Miljanina doskočica da je kupio ljubav za 50.000 evra.

Navikli ste da vam naprave dete i da vas šutnu, je*ale vas pare! Nikada nećete znati šta sam ja pričao sa njom! Ne slušam vas, nećete čuti šta želite, ja je volim i staću uz nju i napolju, nije sve u parama, je*ale vas pare! Sve je to među nama učinio prostor i vi - besneo je Ša, koji je ponovo istakao koliko je kivan što njegovi roditelji nisu Tari dali ključeve od stana.

Na stubu srama kod gledalaca našla se i Jovana Ljubisavljević, kojoj je postavljeno pitanje "Da li je realno da si tolika stipsa da daš toliko malo kafe za Stefana", koji je "otet".

Kafa je ovde najvrednija, a oni to nisu znali. Ako bi na tom spisku bila kosa, krv, mi bismo to dali, ali za kafu daju najviše novca - pravdala se Jovana, koju su u ćošak potom saterali i zadrugari, ali i gledaoci.

Stefan Karić nije krio razočaranje, Maja Marinković joj je poručila da glumi žrtvu, a otkriveno je da nije želela da da stvari koje joj je poklonio bivši dečko Luka, zbog čega je briznula u plač.

- To nije kod mene, poslato je u zimskim stvarima. Zbog toga što mi je on (Stefan) zamerio, verovatno su čuli i ostali. Iako mi je kosa za modeling neophodna, ošišala bih se na ćelavo - rekla je Jovana, koju je Kenan optužio da je ljubomorna što su Rialda i Stefan zajedno oteti, te se ne razdvajaju, zbog čega je pobesnela.

Jovani su tokom emisije otkazale sve kočnice te je Nadici Zeljković, uprkos upozorenjima Kije Kockar, ponovo ničim izazvana pomenula pokojnog partnera, zbog čega se suočila sa osudama, a na stubu srama našla se i zbog toga što ne misli o roditeljima dok ima seks usred bela dana u rijalitiju.

Do ozbiljnog haosa sinoć je došlo kada je pomenuto ime Kije Kockar, koja je nedavno žirirala na Zadrugoviziji, gde je u svom stilu prokomentarisala nastup Jovane i Stefana. "Kada ti je Kija rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji" - glasilo je pitanje, na koje je Stefan odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje.

U celu priču brzo se umešao i Kristijan Golubović, kivan jer ga je Kija žestoko iskritikovala, ponizila i isprovocirala na Zadrugoviziji.

Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti!

Kristijan se zbog svog blaćenja Kije žestoko posvađao s njenom majkom Nadicom, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Noćas su ponovo žestoko zaratili Bora Santana i Miljana Kulić, koji su, svako iz svog ugla, objašnjavali šta je uzrok međusobne mržnje i žestokih sukoba, te su se ponovo čašćavali uvredama i psovkama, a s druge strane, Paula je zaplakala zbog neuzvraćene ljubavi od strane Frana.

Foto: TV Pink Printscreen

Noć nije mogla da prođe ni bez drame Maje i Janjuša, koji su se žestoko posvađali i izvređali. Sve je počelo za crnim stolom, gde je ponovo došlo do štipanja, grebanja i pljuvanja, da bi sve potom eskaliralo na samom kraju emisije. Maja je počela da vrišti i urla, a moralo je da reaguje i obezbeđenje.

Posvađali su se takođe Filip Car i Sanja Stanković, koji su posle brojnih uvreda rešili da ne razgovaraju jedno s drugim.

- Ti si veća sprdnja od Aleksandre! Meni paše da nemamo nikakav kontakt. Ja sam te je*ao nasred sobe - vređao je Filip, kojem ni Sanja nije ostala dužna.

Bar da si me je*ao dobro, da budem zadovoljna.

Autor: D.T.

#Zadruga