AKTUELNO

Dok su fanovi širom sveta očajni što u nastavku neće biti ovog lika, Srbi su naravno odmah našli adekvatnu zamenu.

Posle 11 godina nastavlja se snimanje novih 10 epizoda čuvene serije „Seks i grad“. Sara Džesika Parker najavila je projekat tako što je objavila fotografiju sa svojim koleginicama na kojoj nedostaje Kim Katral koja je oživela čuvenu zavodnicu Samantu Džouns.

Dok su fanovi širom sveta skandalizovani i očajni što u nastavku neće biti ovog lika, Srbi su naravno odmah našli adekvatnu zamenu, i to u liku i delu voditeljke, pevačice, glumice i književnice Suzane Mančić. Kako je Suzana plava, zgodna, seksepilna, vesela, sa optimističnim pogledom na svet, a kako je samo godinu dana starija od Katralove, ne čudi što je korisnike društvenih mreža inspirisala da je vide baš u ovoj ulozi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zahvaljujem ljudima koji su me kandidovali za ulogu čuvene Samante, ali mislim da nam je zajednička samo frizura - kroz smeh kaže voditeljka.

- Fascinantno mi je što, iako uskoro punim 65 godina, i dalje zračim seksepilom, ali baš da budem Samanta - ne ide, mada priznajem da mi prija što me ljudi još doživljavaju kao seks simbol - iskrena je Mančićeva.

Kada smo je pitali da se kojim slučajem desi čudo i dobije ponudu za ulogu Samante, kakav bi njen odgovor bio, objasnila je razloge zbog kojih ne bi pristala.

- Ipak je ne bih glumila. Holivud je surov morala bih da skinem 20 kilograma a to je sada stvarno nemoguća misija. U ovim godinama se ne bih ni skidala pred kamerama niti glumila u slobodnim scenama, a svi znamo kakav je Samantin lik - objasnila je čuvena loto devojka.

Za kraj, i ona se osvrnula na činjenicu da nove epizode neće imati Samantu, pa je i o tome iznela svoj stav.

- Svi smo oduševljeno gledali tu seriju i filmove, i to po više puta, ali bez Samante će to biti samo grad jer je ona unosila erotiku i seks u taj projekat - rekla je ona.

Autor: M.K.