AKTUELNO

Nasmejali sve!

U ''Amidži Šou'' ovog utorka na ''Pink'' televiziji okupila se više nego aktuelna ekipa zadrugara, među kojima su naravno i Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dvojac svojom turbulentnom vezom ne prestaje da šokira javnost iz dana u dan.

Maja Marinković je ovom prilikom progovorila o njihovoj vezi, i na samom početku nasmejala sve u studiju:

Naš odnos iz dana u dan je sve luđi i luđi. Od mene sve može da se očekuje, naravno kada je prava ljubav u pitanju, a ja sam sigurna da je naša ljubav prava! Slažem se da sam ja mnogo luđa u tom odnosu. On ne može bez mene u to sam sigurna - priča Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuli su se i na svoje svađe i neretko agresivno ponašanje.

Janjuš preuveličava, definitivno da ja u trenutku kada mu udarim šamar budem impulsivna, ali ne mogu ja njemu ništa ipak je on čovek od 2 metra - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene više blam kada mi udari šamar, nego seks kad imamo. Meni je to katastrofa - dodaje Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba on malo da spusti loptu i da se ponaša bolje prema meni. Evo sad smo u odličnim odnosima neka tako i ostane - nadovezala se Marinkovićeva.

Ognjen ih je potom upitao oko čega se najviše svađaju.

Mi se svađamo oko situacija koje su se desile u prošlosti. Ja njemu prebacujem njegove biše afere, on meni biše momke. I to tako u krug! On ljubomoriše na neki pogled, ja na neku situaciju... Mislim da je ključna stvar naših svađa ljubomora, obostrana. Doduše sa moje strane mnogo veća - priznaje Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš