AKTUELNO

Ne prestaju da šokiraju javnost!

Ovog utorka kod Ognjena Amidžića u kultnoj emisiji ''Amidži Šou'', gostovali su najaktuelniji zadrugari koji su svojim učešćem u četvrtoj sezoni ostavili dubok trag.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su ovom prilikom otvorili dušu o svom turbulentnom odnosu, a budući da je svoju suprugu Ivanu prevario sa pomenutom zadrugarkom, ovom prilikom otkrio je da li smatra da je sa Ivanom definitivno kraj.

Ma ne bre! Bila je priča u ''Farmi 6'', devojka me posle na ulici startuje i kaže da je moj fan, a meni oči kao na džek potu, a pravim se fin. To je zamerka 10 dana posle toga, ko je ona šta je ona... Kaže ''Da li si ti video njene oči?'', pa šta ja imam sa njenim očima. A ona mi kaže ''Pa ona je zaljubljena u tebe'', pa šta ja da radim - priča Kristijan,

Foto: TV Pink Printscreen

Svestan sam šta sam uradio. Svestan sam da sam sve uradio iz inata da ne može da mi bude oprošteno - zaključio je Golubović.

Na čitavu priču o njegovoj supruzi Ivani, nadovezala se i Kristina Spalević i sve u studiju šokirala:

Sve je tako crno, al ja tebe kad pogledam sad, naspram prethodne emisije u kojoj smo gostovali, toliko si mi sad sek*i. Pogledaj kako izgledaš, brutalno! Kao 20 godina da imaš. Možda nas samo ta mala razlika u godinama malo koči - priča Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Od ćaleta njenog sam stariji 10 godina i on izgleda kao da mi je ujak - dodaje Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj tako da pričaš, nisi video mog tatu. On je mladolik, ne baš kao ti, jer nema pored sebe ribu od 23 godine. On je sad malo u daunu, ali to će sve biti okej posle emisije - zaključila je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević