AKTUELNO

Uzbuđena zbog dolaska bebe na svet.

Luna Đogani danas je na svet donela ćerku Miu, a sada se ponosna majka obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

- Danas je u 14:42 stigla najlepša devojčica na svetu. Ovo je moj najsrećniji dan u životu, naš plod ljubavi, živote, neka nam je živa i zdrava Mia - pisala je Luna i nastavila: 

- Hvala svima na čestitkama! Izvinite ako nekome ne stižem da odgovoril, ali verujte da sam u haosu - zaključila je Luna. 

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Svi članovi Lunine porodice ne kriju radost zbog prinove, a njena majka Anabela obratila se novinarima i otkrila detalje o porođaju i novorođenčetu:  

- Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, predivno. Videla sam unuku, ista je tata, videla sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima pre četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez. Hvala doktorima i svima. Bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomešane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vreme korone, bila je briga - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.