AKTUELNO

Hit!

Pevačica Jana Todorović gde god da se pojavi, privlači pažnju. Ona važi za jednu od pevačica koja na veseljima i raznim nastupima napravi atmosferu za pamćenje, pa nije čudno što je zovu "kraljica bakšiša".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Međutim, kako Jana kaže, ni ona se ne libi da svojim kolegama da bakšiš kada je pogode u dušu.

Ja sam vesele prirode i kada se pojavim negde pravim takvu atmosferu. Inače, nikada na svojim nastupima ne pevam balade, već isključivo brze i vesele pesme. Čak i kada krećem sa nastupom, ne krećem sa sporim pesmama. Poznata sam po tome. Odmah u glavu, što bi se reklo. Umeće je da gosta pogodiš pesmom, da mu priđeš na pravi način, popraviš mu raspoloženje. Onda on izvadi bakšiš i počasti te jer želi da te nagradi. Mislim da neke posebne tajne tu nema. Jednostavno, moja priroda, energija, glas, kao i pesme koje ja izvodim teraju čoveka da mi daju novac i to je lepo - kaže Jana i dodaje da i sama isto čini na nastupima svojih kolega.

- Poznata sam po tome da uvek vadim novac i dajem bakšiš svojim kolegama, i to vam svi oni mogu reći. Ako dobijaš, moraš i da daješ. Onda se to uvek vrati - kaže Jana.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: N.V.