AKTUELNO

Ne propustite rasplet u jednoj od najgledanijih emisija na Televiziji Pink.

Ovog četvrtka emisija "Soba za pobednika" donosi rasplet u odnosima između porodice Đekić i Vukomanović.

Foto: Printscreen Youtube

U prošlonedeljnoj emisiji imali ste priliku da upoznate ove dve porodice, ali i da saznate šta ih to muči.

Naime, voditeljke Marta Milosavljević i Jovana Petronijević suočile su se sa nekim teškim životnim pričama, ali i nesvakidašnjim zahtevima.

Mira Đekić je Marti otkrila da ima četvoro dece, ali da sa jednim sinom, Filipom, ne živi dugi niz godina.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, kada se Mira razvela od tadašnjeg supruga, sin je otišao da živi sa ocem, a kada je on završio u zatvoru, Filipa su dali u hraniteljsku porodicu. Mira nije mogla da dobije starateljstvo nad sinom, a poslednji put ga je videla pre dve godine i to na dva sata, kada je bio na ekskurziji u Beogradu.

Sa druge strane, Jovana se našla u nebičnoj situaciji.

Naime, porodica Vukomanović ima sina za ženidbu, ali kako on i dalje nije našao onu pravu, njegovi roditelji su rešili da zaprose upravo Jovanu.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je prvo pokušala da dovede svoju drugaricu, kako bi se ona udala, ali kada nije uspela da je dobije, Jovana je obukla venčanicu i pridružila se velikom veselju u dvorištu porodice Vukomanović.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, ova situacija se nije dopala glavnom arhitekti, jer su Marta i Jovana potpuno zanemarile rad na dnevnim sobama.

Uz sve probleme sa kojima se suočavaju ove porodice, treba pobediti i dobiti novu dnevnu sobu, a zbog serijala "Soba za pobednika, Marta i Jovana dovele su svoje prijateljstvo u pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite rasplet ovih životnih priča u jednoj od najgledanijih emisija, "Soba za pobednika", u četvrtak, 22. juna, od 23 časa, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Soba za pobednika

#Televizija Pink

#emisija

'