AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

Iako je tokom 90-ih godina prošlog veka nosio titulu "najpoželjnijeg muškarca" i "miljenika žena", Rikija Martina su od početka karijere pratile glasine da je zapravo naklonjen istom polu.

Portorikanski pevač se nikada nije oglašavao ovim povodom, trudeći se da privatni život sačuva samo za sebe, a onda ga je 2000. godine voditeljka Barbara Volters otvoreno pred kamerama pitala da se izjasni da li je homoseksualac ili ne.

Rikiju je tada bilo vidno neprijatno, preznojavao se pred kamerama i ponovo izbegao odgovor, a nekoliko godina kasnije je obelodanio da su glasine tačne, da je naklonjen istom polu, kao i da je srećan u ljubavi.

Ipak, spornu situaciju sa Barbarom nikada nije zaboravio.

- Kad mi je postavila to pitanje osećao sam se ugroženo jer još uvek nisam bio spreman svima da priznam istinu. Bio sam jako uplašen. Imao sam posttraumatski stresni poremećaj zbog toga - ispričao je Martin za jedan američki magazin.

Ovim povodom oglasila se i Voltersova koja je javno priznala da je pogrešila, kao i da je, u doba kada je radila intervju, mislila da radi pravu stvar budući da nije imala svest koliko je pevaču u tom momentu bilo teško.

Autor: N.V.