AKTUELNO

Široko!

Bogoljub i Milanka Karić, ekipi emisije ''Premijera - Vikend specijal'' prvi put u istoriji otvorili su vrata svog velelepnog doma, a u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem izneli su šokantne detalje iz života i karijere.

Ovu kuću smo kupili 80ih godina, renovirali je i poštovali strogo sve. Palme rastu već 22 godine, a danas je cela familija ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Milanka je otkrila kakva je kao supruga.

Ja sam vrlo tolerantna, ali pustim njega da donosi odluke, tako mi je lakše.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova ćerka Jelena otkrila je kakvi su bili roditelji tokom njenog odrastanja.

Škola i učenje. Porodično vreme, polazak za Srbiju i sve te tradicionalne stvari. Tata je bio strožiji, mama je malo nežnija - priča njihova ćerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Milanka je otkila i kako vaspitava unuke:

Učimo ih da budu oprezni u životu, da procene ljude, da ne budu previše opušteni - priča Milanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kdd naša deca dođu kod nas, skupimo se zajedno i spavamo u našoj spavaćoj sobi. I oko 2 ujutru imamo tradiciju da pržimo jaja zajedno, to bude najslađe, kajgana od preko 20 jaja - priča Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvu turu Karića su osvojile sve manekenke, zaljubili su se i ti brakovi su propali posle 3 godine, ali imamo divnu decu od tih žena i mi njih poštujemo - priseća se Bogoljub snajki.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova ćerka Dana takođe je otvorila dušu ispred premijerne kamere:

Nas su roditelji vaspitavali da budemo najobičnija deca, to nikada nije bio problem. Ja sam 4. dete, tako da tata gde je bio strog sa ostalima, kod mene je već propustio. Ja imam dvoje dece, a moj sin je isti ja, kopija i sad vidim koliko je teško biti majka - priča Dana Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se bavimo porodičnim biznisom, a muzika nam je za dušu, tako da nas korona nije pogodila što se tiče tezge. Sad spremamo neku novu pesmu, ima biće, pripremite se - dodaje Dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj park se zove po njoj, 'Milanka'. Na ženi ostaje sve. Kuća, deca, sve. Žena je stub porodice. Kad su nas proterali - dodaje Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Bogoljub Karić

#Milanka Karić