AKTUELNO

Otvorila dušu na brojne teme.

Ovog nedeljnog popodneva u studiju ''Premijera - Vikend specijala'' kod Bojane i Tijane specijalna gošća na samom početku je pevačica Katarina Živković.

Ona je nedavno održala svoj prvi nastup u prestonici posle duge pauze, gde je atmosferu dovela do usijanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo završili nastup baš smo komentarisali kako smo prethodnih godina u to vreme zapravo počinjali nastup. Nekako mi je lakše da se završi ranije. Biće nastupa, imam neke zakazane, ali nije sve popunjeno.

Danas je godišnjica od pesme ''Ne javljajte'', koju je izdala tokom pandemije.

Pesma je sjajna, izdala sam je kada sam se vratila iz Amerike. Svi termini su bili popunjeni, bili smo spremni da razvalimo, ali desila se korona. Vreme je da se snimi nešto novo, ali pre svega želim da se vratim u normalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i tajnu svog besprekornog izgleda.

U principu jedem sve, s tim što treniram dosta i smanjila sam ugljene hidrate. Meni se dopada kako izgledam, ali mojoj mami se ne dopada. Najbitnije mi je da se dobro osećam u svojoj koži. Ima i pozitivnih i negativnih komentara kao i uvek. Volim negativne komentare, ako su konstruktivni. Dosta toga usvojim. A što se tiče hejt komentara što me prozivaju jer im je dosadno, to me ne pogađa, samo me zabavlja - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrila je šta joj je najteže palo tokom pandemije i koliko je uticala na njene finansije.

Osećaj da ste nemoćni, da ne možete ništa da uraditi, glupo je da kažete neupotrebljivi. Stvarno sam navikla da radim, radim od malih nogu, trudim se. Još uvek se vraćam u normalu. Svet je stao, bolele su me druge stvari, jer su neki migli da se okupljaju, a mi pevači ne. Naravno da je uticalo na finansijski deo - dodaje pevačica.

Budući da se privatno mnogo druži sa Kijom Kockar, otkrila je da li će doći do dueta.

Foto: Pink.rs

Družimo se jer nam je lepo, ne iz koristi. Što se tiče posla nikad ne reci nikad, možda se i pojavi neka pesma, za sada svaka fura svoju priču - zaključila je Katarina.

Osvrnula se i na estetsku hirurgiju, budući da reklamira jednu kliniku.

Mi javne ličnosti kada preporučujemo imamo veliku odgovornost. Ako sam ja stala iza te klinike, znam da je ona jedna od najboljih. To što se dešava sa nadri lekarima, mi je strašno. Nikad nisam reklamirala nešto što bi moglo da ugrozi moje fanove ili bilo koga. Ja volim kako izgledam, ali uvek nađem neku manu. Nekada me nervira moj nos, nekad uvo koje štrči - zaključila je Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Katarina Živković