AKTUELNO

Ovo je zanimalo mnoge!

Najpopularniji tekstopisac na ovim prostorima Marina Tucaković, nakon dugotrajne borbe sa kancerom i silnih hemoterapija, konačno je stala na noge. Stanje joj je stabilno, i nakon više od godinu dana, može da izađe u grad i vidi se sa prijateljima.

Foto: Andrej Nihil

- Marina je imala faze kad joj je bilo baš loše, jake mučnine, povraćanje, malaksalost, bukvalno nije mogla iz kreveta da ustane, ali ju je sve vreme držala čelična volja i želja za oporavkom i životom. Naravno, sve vreme je imala ogromnu i bezrezervnu podršku od supruga Fute i sina Laće, koji iako zvanično živi u Novom Sadu, baš puno vremena provodi sa njom. Svi su fokusirani na nju, njeno lečenje i oporavak. Čak i u momentima kada joj je bilo bolje retko kad se negde kretala zbog korone jer joj je zdravstveno stanje baš bilo narušeno, pa bi joj ovaj virus haos napravio. Ko zna šta bi bilo. U proteklih nedelju dana baš je živnula, išla je I na snimanje jedne emisije, viđa se sa prijateljima, uželela se svega. Marina je pravi boem. Oduvek je volela život, druženje, provod, pa sada kada su mere malo popustile, i ova pandemija je stavljena koliko- toliko pod kontrolu, počela je da se kreće. Dobila je i inspiraciju da ponovo piše tekstove, samo, kako pevači kažu sad im je problem što ne mogu dobre melodije da nađu, a tekstova će biti- isričao je Marinin poznanik, a prenose mediji.

Foto: E-Stock

Njen suprug Futa potvrdio je ove navode.

- Marina je otišla do grada nešto da završi. Bolje se oseća. Telefon je zaboravila u stanu, pa se zato ja javljam. Ide sve na bolje, optimisti smo - rekao je.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Marina Tucaković