AKTUELNO

Pored ''Porodičnog blaga'', Bogoljub je tumačio i u mnogim drugim domaćim serijama i filmovima.

Glumac Bogoljub Mitić Đoša iznenada je preminuo jutros u 49. godini života. Prema prvim informacijama koje su se pojavile u javnosti, Đoša je doživeo srčani udar. Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

Pročitajte još:

ŠOK! Umro Bogoljub Mitić Đoša!

Svoju veliku popularnost Bogoljub je stekao ulogom u domaćoj seriji ''Porodično blago'' u kojoj je tumačio lika Đošu nakon čega je i zadržao isti nadimak.

Pojedine scene iz ove serije i dan danas se prepričavaju i mnogi se rado nasmeju uz njega i glumačkog partnera Tiku Špica, kojeg je tumačio Predrag Smiljković.

Pored ''Porodičnog blaga'', Bogoljub je igrao i u mnogim drugim domaćim serijama i filmovima kao što su ''Tajna porodičnog blaga'', ''A sad adio'', ''Budi fin'', ''Seljaci'', ''Sve je za ljude'', ''Lele, bato'', ''Agencija za SIS'', ''Tesna koža'' i drugim.

Mitić je imao i razne kratke skečeve u emisijama koje su se emitovale na Televiziji Pink, u kojima je rado pričao viceve. Isto je praktikovao i kada je gostovao u nekim emisijama i publici je postao sinonim za smeh.

Foto: Pink.rs

Činjenica je da Đoša nije imao mnogo glavnih uloga u svojoj glumačkoj karijeri, ali njegov humor osvojio je mnoge i zasigurno će ostati zapamćen po tome.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Mitić Đoša

#Porodično blago

#Smrt

#glumac

'