AKTUELNO

Niko nije savršen, ali treba da radimo na sebi – rekla je pevačica.

U najnovijom izdanju čuvene emisije "Magazin In", koja se emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je poznate dame s kojima je i ove subote razgovarala o brojnim aktuelnim temama, i to pevačice Katarinu Živković i Gogu Sekulić, voditeljku emisije DNK Nataliju Simović, doktorku Nadu Macuru i glumicu Vjeru Mujović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Goga Sekulić se u razgovoru dotakla teme braka i veze u zrelim godinama.

Znate šta je najsmešnije, kad sednem negde sa drugaricama koje su nekim srednim godinama, kažu: "Jao Bože, šta je ovo, ne mogu da nađem čoveka da se udam, sve neki kreteni", onda sednem sa drugovima: "Nema normalnih žena, sve žele neki interest", samo se žale, a ništa se ne dešava, niko ne pogleda sebe – kaže Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne kažem da sam ja savršena, ni da je moj partner savršen, niti bilo ko, mi treba da radimo na nama, da znamo šta želimo da bi privukli – dodaje ona.
Ja sam se uvek pitala kako ću ja znati ko je moj muž. Starije drugarice bi mi rekle: ''Veruj mi, onaj ko ti je muž, prepoznaćeš ga, taj ko želi, on hoće s tobom odmah sve''. I to je istina – rekla je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Goga Sekulić