AKTUELNO

Posle sinoćne noći niša neće biti isto!

Kao i svakog petka u Zadruzi održane su "Nominacije", voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kući, a Zadrugari su birali između Sanje Stanković i Filipa Cara. Jovana Tomić Matora imala je surovo izlaganje i poručila je Stankovićevoj da jedva čeka da je ne gleda više. Emisija nije mogla da prođe bez sukoba Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su se žestoko izvređali.

Zadrugari su izlasali da prva nominovana osoba bude Filip Car, a drugu nominovanu osobu biraju gledaoci. Nataša Radan imala je najmanje SMS glasova i ona će se boriti sa Carem za opstanak u Beloj kući.

Kada su se "Nominacije" završile, Veliki šef je poslao pismo i bilo je vreme da poče "Igra istine". Aleksandra Nikolić je započela igru, a prvo pitanje je postavila Nenadu Aleksića Ša.

Kaži mi Ša kako bi reagovao kada bi saznao da je hipotetički Tara proslavila sa Mensurom to što si platio kaznu uz pesmu "Puca,puca" - glasilo je pitanje.

Marko Janjušević izazvao je brojne reakcije zadrugara kada je obelodanio da je dobio tužbu za starateljstvo od bivše žene. Svoje cimere je takođe obavestio da stavlja tačku na odnos sa Majom Marinković jer mora da se bori za svoju ćerku. Maja nije želela da prihvati ovaj raskid pa ga je napala za crnim stolom kako opet jedno priča, a drugo radi.

Maja Marinković je u toku noći molila Janjuša za još jednu šansu, pravdajući se kako je bila dobra i da ona bez njega ne može.

Pitanje koje je Nadica Zeljković postavila Marku Đedoviću ostavilo je sve u šoku zbog odgovra koji su čuli. Zadrugarka je želela da on otkrije sve što zna od Tari Simov, a odgovor je prouzrokovao reakciju Nenada Aleksića Ša, ali Đedović ga je jednostavno ućutkao činjenicama.

Ali ona te je ostavila samog ovde! Što se Mensura tiče, posle Filipa Mijatova i Kale gospodar vremena me ne bi čudio! Da se j*bala sa Filipom i da nije hteo da bude sa njom. Mensur je ovde za sve bolji frajer tri puta - dodao je Đedović.

Naredno pitanje postvila je Sanja Stanković i to Stefanu Kariću.

Imam pitanje za Stefana, šta si tačno sve zamerio Jovani i kakav je vaš trenutni odnos i kako ćeš reagovati sve klipove, a ne budu onakvi kakvi ti misliš da jesu? - rekla je Stankovićeva.

On je pričao o poverenju, lažima Jovane Ljubisavljeivć i koliko joj trenutno veruje, ali istakao da im je odnos trenutno znatno bolji i da je ona sada iskrenija.

Bora Santana imao je pitanje za Stefana Karića koje je upetljalo i Nadicu Zeljković, ali i Kiju Kockar i Filipa Đukića. Zadrugari su ostali u šoku kada su čuli šta je Karić ispričao!

Imam pitanje za Stefana, malorpe smo nešto pričali, mene to zanima, ne verujem da ćeš odgovoriti, danas kada si Nadici nešto rekao da neće moći do prodavnice da izađe, ako ti izneseš nešto? - upitao je Bora.
Ja sam taj dečko koji je pratio Kiju kući zbog Filipa Đukića do kuće, ja sam taj koji ju je pratio kući, ona se žalila na njega, pa ima i u policiji zapis, ja sam imao nešto, ja ne lažem nikada kada pričam o tim stvarima, taj problem je bio na Voždovcu, držali su nas dva sata na Crvenom krstu! - tvrdio je Karić.

Kada se "Igra istine" završila Veliki šef je nagradio zadrugare i poslao im picu. Mišel Gvozdenoivć je vođa ove nedelje i trebao je da podeli nagradu, ali zadrugari su poečli da se otimaju. Nasatao je sukob između njega i Frana Pujasa, častili su se uvreama, a da li je razlog sukoba pica ili Mina Vrbaški ostaje da saznamo u narednim danima.

Autor: A.N.

#Zadruga