AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Večeras zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, a prva je nominovala Ermina Pašović:

Smatram da Sanja treba da izgura sve ovo sama, ako treba nešto da bude sa Filipom, neka sačeka da to bude van. To je moje mišljenje. Filipe, mnogo si grešio ovde, ostavljam te i sada, kao i uvek. Sanju nit' mrzim, nit' volim, Njena majka je delimično u pravu, pokušala sam joj biti prijatelj, nije išlo i to je to. Matoru volim i uvek bih izabrala nju, ali sam tada pokušala da balansiram, dok nisam saznala ono za Sanju i Tomovića, tada mi je pala u očima - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

O Caru više ni ne znam šta da kažem, on voli devojke sumnjivog morala, za mene je to foliranje, ako si sa nekim bio, nema potrebe da se ta devojka vređa. Ima problem sa onim što voli, voli da ih prevaspitava, treba sobom da se pozabavi. Sanja mi uopšte nije jasna, ne znam šta devojka radi, mama joj kaže da se skloni... Ako poštuje samu sebe, ona jedno priča, drugo radi. Sve što joj se kaže, sve zgazi. Mislim da njoj Filip Car nije potreban. Ona želi da bude sa Carem, a priča potpuno suprotno. Neću Sanju poslati u izolaciju, poslaću Cara - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Mićom. Svih ovih devet meseci sam pričala, naročito o Sanji. Njoj bih se više obraćala... Samo bih joj rekla da smo 4 godine živele ovde život i prevršile smo svaku meru, napravile smo cirkus. Želim joj stvarno svu sreću u životu, šta je bilo-bilo je, nema tu povratka, šta je izrečeno, ne može da se vrati. Volela bih da i ona dođe sebi, kao što sam došla i ja. Mislim da je prema meni loš čovek. Neće ti biti lepo, ako nastaviš da živiš život kao što si živela van i što živiš ovde. Na ovaj put ide sama, ostaće bez ikoga. Jedva čekam da se završi ovo, da te više ne gledam, možeš da manipulišeš nekim ljudima, ali sa mnom ne. O Caru sam pričala mnogo puta, promenilo mi se mišljenje o njemu, na negativan način, ali kapiram da je polupan ovde, pa radi neke stvari, jer mu je pun ku*ac svega - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga