AKTUELNO

Stariji sin Duleta i Marine, Uroš je oženjen pravom lepoticom.

Dule i Marina Savić, osim Vujadina, imaju još jednog sina, Uroša. S obzirom da se ne pojavljuje često u medijima, o njegovom životu se malo toga zna. Uroš je stariji od Vujadina, a već 10 godina uživa u skladnoj vezi sa izabranicom, Tijanom, sa kojom je dobio preslatku ćerku Lenu.

Foto: Instagram.com/vujadinsavic

Tijana je voditeljka baš kao i njena svekrva Marina Rajević Savić, a pored voditeljskog poziva, nedavno je započela i privatni biznis.

Uroš i Tijana u skladnom su braku već deset godina, a svoju intimu trude se da pažljivo sačuvaju, kako bi u njoj uživali.

O svom odnosu sa Marinom i Duletom, Tijana je govorila jednom prilikom:

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla. Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće.

Autor: M.M.

#Vujadin Savić