AKTUELNO

Haos!

Zadrugari su imali priliku da odgledaju klip u kom Nenad Aleksić Ša potpisuje i plaća dug Tare Simov u iznosu od 50.000 evra:

Nenade, ja sam se zaljubila. Meni treba kuća da se otplati - našalila se Ermina.
Svaka mu čast, dokazao je svoju ljubav. Svaka čast - smejao se Stefan.
Što ovo niste stavili u smešne klipove? Dajte balone. Mislim da se Tara ne trezni, slavi ona njega - podsmevala se Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

On još uvek nije svestan u koga se zaljubio, on je bolesnik, zaluđenik. Jadni njegovi roditelji! Ja mislim da je ovo i iz inata ženi uradio, kad je čuo da se Ivana razvela. Ivana je gospođa! On je bolestan, pa voli takav cirkus koji ima sa Tarom, on zna sa kakvom je devojkom. Rekao je i da mu je otac alkoholičar, pljuješ po porodici - komentarisala je Miljana.
Pi*am ti se u usta, tvoj otac je silovatelj i alkoholičar, ja to nikada nisam rekao. Za tvog je provereno! Je*em li ti ja mamu u pi*ku! Go*no jedno smrdljivo, pi*ka ti materina smrdljiva, ja za oca to rekao? Sve ti je*em - pobesneo je Ša.
Svi znaju ko je Tara Simov, bila je zaljubljena u Filipa Mijatova, ona je išla sa njim za novac sa 15 godina. Kad mu dođe iz du*eta u glavu, izvinjavaće se svim ljudima koji su imali dobru nameru - nastavljala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dvoličan! Pljuvao si ljude van bez razloga! Na klipu kažeš da stojiš iza svega što si rekao. Ja sam ti rekla da moraš da se izviniš i pokažeš svoje pravo lice. Ja ti pomenem Vuka Moba, ti meni kažeš da je to bilo u afektu. On mi kaže da nije tako mislio, da je bio iznerviran, izrevoltiran, da za crnim stolom govori ono što ne misli - ubacila se Jelena.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga