AKTUELNO

Matoroj se ispunila želja da na sceni zablista kraj svoje simpatije Rialde.

Rialda Karahasanović se Jovani Tomić Matoroj dopala još na samom početku "Zadruge 4", i devet meseci kasnije, ova zadrugarke i dalje ne krije simpatije prema pevačici, koja je već mesecima u vezi sa Kenanom Tahirovićem. Upravo ovo troje zadrugara su zajedno nastupali na poslednjoj "Zadrugoviziji" "Zadruge 4". Večerašnja tema su pesme koje najbolje opisuju situacije između članova grupa tokom trajanja rijalitija, a ova troja odlučila se za pesmu "Rari", koju u originalu izvode Teodora Džehverović i Cobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, Rialda i Kenan su iste sekunde zapalili scenu, a stručni žiri se digao na noge. Svo troje zadrugara su i igrali i pevali, a žiri ih je pratio u stopu. Najvatrenije je igrala Stanija Dobrojević, koja je ih je i nahvalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Matorin, Rialdin i Kenanov nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Fantastični, savršen izbor pesme, energija fantastična, stajling... Sve naj - rekla je Stanija.
Kenane, kada ti budu dali sledeći put mikrofon, ili ga baci, ili ga ostavi... Kada si krenuo da repuješ... Užas. Samo budi lep, to ti je dovoljno. Rialda, super izgledaš. Matora, smršala si. Dobra energija, svaka čast - poručio je Gastoz.
Vi ste izgoreli, ovo je bilo fenomenalno. Ovo je bio najbolji nastup do sada. Rialda, pucaš od seksepila, prava si mačka - istakla je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalno. Da se ne ponavljam, pokidali ste. Kenane, košulja ti je fenomenalna - govorio je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenane, skinu se i daj mu košulju - predložila je Kija, što je Tahirović i uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenane, super što si mu dao košulju, sada je miran kao beba. A i taman da pokazeš svoje zmijsko telo. Počela sam da mucam. Bili ste mi super, energija, čim je brzo prošla pesma, znači da je bilo zabavno. Rialda vas je izvukla malo. Matora, šoumen, ali mogla je mnogo više. Neću da komentarišem Zadrugu, baba mi je rekla da se smirim - govorila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Kenan Tahirović

#Matora

#Rialda Karahasanović

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija