AKTUELNO

Nastup koji je izazvao pometnju!

Sudbina je posle nekoliko godina neviđanja, kako to oni tvrde, u "Zadruzi 4" spojila Jelenu Batos i Nenada Aleksića Ša, a Veliki šef je odlučio da oni zajedno nastupe na poslednjoj "Zadrugoviziji" četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Zadrugari večeras nastupaju uz pesme koje najbolje opisuju njihovu učešće u rijalitiju, a Jelena i Ša su odabrali pesmu "Pravila", koju u originalu izvodi grupa "Riblja Čorba".

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Jelena bila za stolom u ulozi dame sa crnim šeširom, Ša je dominirao scenom i pesmom. Ipak, nije mu dozvolila da preuzme svu slavu, pa je ubacivala i svoje uzrečice koje često koristi u komunikaciji sa njim, i zbog koga je nekoliko puta prozivana, poput 'Nenade', 'polako', 'ne znaš šta je vani'... A sve su to uklopili lepo u tekst i uz muziku, pa je izgledalo kao njihovo malo remek delo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup Jelene i Ša možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da komentarišem tvoje učešće u rijalitiju, ali što se tiće nastupa, bilo je fenomenalno. Tu ste gde ste, malo si se izgubio - rekao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade, dvojka si! Super si, energija je prštala - rekla je Ljupka.
Ja bih se složila da je dvojka, ne bih te komentarisala. Prepustiću Nenada Nadici, ona će znati šta treba da radi - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored mene je Ljupka, a tu je i Ša, mi smo nekad sarađivali. Karma nas povezuje i vraća, meni se to sviđa, pa mi je drago što sam sa njima imao posla. Stajling ti je ludilo mozga, a da pohvalim i devojku - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Napomenula bih tebi i Jovani, da prekinu više da pominju mog pokojnog oca u svađama. Ostalo, pominjite mene, mamu, babu, sad je već kraj, ali mislim da je stvarno ružno da pominjete njega kao nekog švalera. Skrenula bih pažnju na to. Ša, ja mislim da si ti olakšan, super si - dodala je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dečko prso, puko si! Ti si zaslepljen od zaljubljenosti. Sve što su ti govorili, shvatićeš kad izađeš. Nemoj da doživiš kao uvredu! Ono sve kako jeste, ne želim da ti stajem na muku, a ono malo zlo tebe čeka, ko zna kako će biti - rekla je Stanija.
Ja sam svoj i ostaću, i slušam svoje srce. Stanija, kao Stanija, kad ona to kaže, ja se ne potresam - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Batos

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija