AKTUELNO

Buduća baka je indirektno priznala i da će se unuk zvati po njenom pokojnom suprugu.

Goca Božinovska ne krije uzbuđenje što će u avgustu prvi put postati baka. Njen sin Mirko i snajka Bojana Rodić uskoro će dobiti sina, a sada je pevačica u ispričala kako teku pripreme, ali nam je i otkrila detalje venčanja koje će se, kako kaže, uskoro dogoditi. Ona je indirektno priznala i da će se unuk zvati po njenom pokojnom suprugu.

Foto: Instagram.com/bojana__rodic

Kako teku pripreme za venčanje?

- Čekali smo da se malo stiša cela situacija izazvana pandemijom. Bojani je već veliki stomak tako da će se pred porođaj venčati u opštini da bi uzela njegovo prezime. Svadbu i krštenje deteta ćemo spojiti jer planiramo dosta zvanica.

Da li je sve spremno za bebu, kako će se unuk zvati?

- Sve je spremno za unuče. Ime vam ne smem otkriti, ali pošto je dečak u pitanju, možete pretpostaviti kako će se zvati. Biće mali Šijan.

Foto: Instagram.com/miresijan

Kako se slažeš sa snajom Bojanom?

- Idealno se slažemo. Nismo drugarice, ali nismo ni klasične snaja i svekrva. Ona i Mirko žive u istoj kući sa mnom, sprat iznad mene tako da imaju svoj prostor. Nastaviće sigurno da žive u Surčinu jer se i Bojani tako sviđa.

Kakva je Bojana kao trudnica, da li je zahtevna?

- Nije zahtevna, ona je jedna čigrica. Često se svađam sa njom, opominjem je da obuče majicu, papuče, jurim je kroz kuću sa prslukom... prilično sam uplašena i brižna kada je reč o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav odnos imaš sa budućim prijateljima i da li ti je drago što ćeš se oroditi s Cecom?

- Bojanini roditelji su sjajni ljudi, super se slažemo. Nikada nisam razmišljala da bih mogla da se na neki način orodim sa Cecom, ja nju mnogo volim i mi ćemo uvek biti koleginice i drugarice, a ovo što se desilo je slučajnost, rodila se ljubav među decom.

Koliko se Mirko promenio otkad je saznao da će postati otac?

- Kada je Mirko u pitanju, jako sam iznenađenja. Mislila sam da će nastaviti po starom, sa izlascima i ludovanjem, ali nije tako. Kaže da mu je dosadno da izlazi bez Bojane i srećna sam što je tako.

Da li ćeš biti stroga baka?

- Neću biti stroga, nikada nisam bila. Kada sam slušala priče da se unuče voli više od deteta, nisam verovala, ali izgleda da će tako biti.

Autor: M.K.