AKTUELNO

Miljana je ovo čekala godinama!

Miljana Kulić, Mina Vrbaški i MIšel Gvozdenović čine narednu grupu koja se predstavila na večerašnjoj "Zadrugoviziji", gde zadrugari pevaju pesme koje najbolje opisuju njihovo učešće u "Zadruzi 4". Ova grupa privukla je veliku pažnju i svi čekaju da vide nastup Kulićeve i Gvozdenovića, zbog komplikovanog odnosa koji imaju godinama unazad. Prve turbulencije javile su se već pri odabiru pesme za nastup, kako je Miljana i MIšel nisu mogli da se slože oko pesme uz koju će nastupiti zajedno sa njegovom devojkom Minom. Na kraju je pobedila Miljanina ideja - duet Mišelovog dede Šabana Šaulića sa pevačicom Teom Tairović - "Otkad tebe znam".

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih vokala u kući. Sa njim su zapevala i Mina i Miljana, koje su zablistale na sceni. Sve vreme je izgledalo kao da se bore za pevačevu pažnju. U jednom trenutku su Mina i Mišel počeli da bodre Miljanu, koja se pribila uz Mišela, a stručni žiri se digao na noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljanin, Minin i Mišelov nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Miksi je uspela da preuzme kontrolu kada Mina nije znala. Celokupan utisak mi je kao da je Mina držala sveću, jer Miksi nije puštala Mišela iz svojih ruku. Miksi, super ti je kosa! Ova dužina ti prelepo stoji, kilaža sve bolja i bolja. Mišel, ti si vrhunski pevač. Mina, prelepa kao i uvek. Ispoštovala si njih dvoje. Mišel, drago mi je što nisi odustao. I nisam zaboravila srednji budžet Nadici. Miljana, samo napred, zaboravi prošlost. Napadaj sve tamo! Možeš i Nadicu, pa ćeš da dobiješ povratnu od nje - rekla je Kija.
Imaš dve lepe cure kraj sebe. Mina, lepa si kao lutka. Miljana, izdominirala si! Super vam je pesma! - istakla je Ljupka Stević.
Mišel, dečko na mestu! Mina, nikad lepša nisi bila. Miksi, kraljice, carice. Hoćeš li da pobediš ovu Zadrugu? Imaš veliku šansu. Budi mnogo jak! Kidaj do kraja! - poručila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka čast, nemam reči, ova bina je bila samo vaša večeras. Miksi, princezo moja, prelepa si, obožavam te! Mišel, izađi da pevamo. Mina, sve je otvoreno, izađi da izađemo - poručio je Gastoz.
Mina, najlepša ženo na svetu, želim da budeš majka moje dece! - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

#Mišel Gvozdenović

#Zadruga

#Zadruga 4

#Zadrugovizija