AKTUELNO

Odavno je kivan na kolegu, a evo šta mu je posebno zasmetalo.

Popularni reper i bivši zadrugar, Vuk Mob, koji je svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, digao veliku prašinu svojim britkim jezikom i oštrim umom, juče je prisustvovao jednom prestoničkom događaju i tom prilikom ekskluzivno za Pink.rs komentarisao aktuelna dešavanja iz ''Zadruge 4''.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Reper se ovom prilikom osvrnuo na odluku Nenada Alkeksića Ša koji je potpisao da snosi troškove diskvalifikovane Tare Simov, koja je televiziji ''Pink'' dužna 50 hiljada evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov život, njegove odluke. Ja sam u jednom trenutku bio jako besan jer je on zahtevao da se ja kaznim, što je na kraju i učinjeno. Nisam ušao zbog sebe, nego zbog svog deteta prvenstveno, i onda ti mom detetu zahtevaš da se oduzmu pare, jer si se sam sebi us*o u život i ja sam ti kriv zbog toga - započeo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno da je stvarno voli. Mnogo je pogrešio, ali to je on, to je Ša. Videli smo svi ko je on, napravio je grešku, ali to će videti tek kada izađe. Od njih nema ništa. Videli smo kakvi su bili unutra, a zamisli kakvi će tek biti napolju. Meni ga je iskreno žao, jer krvavo je zaradio tih 50 hiljada evra. Ali sad je gotovo, potpisao je ugovor, to je to - zaključio je Vuk Mob za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Vuk Mob