AKTUELNO

Oglasio se!

Nakon što su i Darko Lazić i Marina Gagić stavili tačku na svoj odnos i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, pevač je otvorio dušu, pa otkrio šta je to što je zapravo bio razlog njihovog razlaza.

Foto: Instagram.com/gagic_marina, DARKOLAZICOFFICIAL

Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je Lazić, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:
Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja – priča pevač.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva.

Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Darko Lazić

#Marina Gagić