AKTUELNO

Biće napeto!

Veliki šef poslao je zadrugarima pismo, a ovonedeljni vođa Mišel Gvozdenović pročitao je pred svima obaveštenje o predstojećoj Zadrugoviziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari želimo da vas obavestimo da će u subotu u Zadruzi biti organizovana ZADRUGOVIZIJA. Takmičićete se u pevanju, a pobednika ovog takmičenja ce birati gledaoci, novinari i stručni žiri. Osim pevanja neophodno je da tokom izvodjenja pokažete kreativnost. Veoma je važno da vaši nastupi budu originalni i da svaku tačku obeleži lični pečat svake grupe. Doneli smo odluku da sami birate pesme, ali tako što pesma koju odaberete mora biti numera koja vas asocira na zadrugu i vaše učešće. Ovog puta ćete se takmičiti u grupama:

GRUPE:

- KRISTIJAN I KRISTINA - MIŠEL, MILJANA I MINA - LEPI MIĆA I NADICA - SHA I JELENA - SANJA, CAR I ALEKSANDRA - MAJA I JANJUŠ - STEFAN I JOVANA - RIALDA, KENAN I MATORA - FRAN I PAULA - BORA, MILICA I NECA - NATAŠA, ERMINA I DRAGANA - SANDRA I MARKO - TEODORA I ČORBA

- Svaka grupa treba da odabere po jednu pesmu, a za izbor pesama imate samo sat vremena. Nakon toga je neophodno da vodja napravi spisak pesama i da se tačno zna ko šta peva. S obzirom na to da se uskoro bliži kraj zadruge verujemo da će svaka grupa moći da odabere pesmu koja ih na bilo koji način i iz bilo kojih razloga asocira na ovu sezonu i učešće u njoj. Tokom izbora pesama neophodno je da čujemo zbog čega ste se odlučili za tu pesmu i po čemu vas baš ta numera podseća na Zadrugu. Pozdrav, Veliki sef - glasio je nastavak pisma.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga