AKTUELNO

Bol koja ne prolazi...

Pop zvezda Ana Nikolić juče je bila posebno emotivna i tužna, budući da bi njen tata Dušan, da je živ, proslavljao svoj 67. rođendan. Tim povodom, pevačica je na svom nalogu na Instagramu objavila njegovu staru fotografiju, propraćenu njenom pesmom "Da te vratim", koju mu je posvetila na studijskom albumu "Labilna", i posvetila emotivne reči.

Srecan ti rođendan tata... Volimo te Tara i ja... Nedostaješ... Zauvek... 08.06.1954. - stoji u opisu Anine objave na Instagramu.

Podsećamo, pevačica nikada nije krila koliko joj je teško pao rani odlazak oca Dušana, a svojevremeno je u "Premijeri" i njena prijateljica Ana Stojančićević govorila o tome koliko je očeva smrt uticala na Anu.

Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste - rekla je ona svojevremeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Ana Nikolić