AKTUELNO

Evropski mediji danima su pisali o simpatijama između Sanje Vučić, naše evrovzijske predstavnice, i zgodnog Italijana Damijana Davida, frontmena grupe Moneskin, koja je trijumfovala na ovogodišnjoj Evroviziji.

Na mrežama je viralan postao i snimak na kom, nakon proglašenja pobednika, Ksenija Knežević vuče Sanju Vučić kod Damijana, da mu čestita pobedu, a sada je objasnila kako je izgledao taj trenutak.

- Rekla sam:"Sanja, čovek je pobedio, daj da mu čestitamo", a ona:"Nemoj sad, nemoj sad" - započela je Ksenija, i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekoh:"Ajde sad", povukla sam ih i to je bilo to!

Sanja Vučić iskreno je u emisiji "Amidži šou" priznala da li se zaista zaljubila u Damijana, kao što se spekulisalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, ja sam to na malo šaljiv način izjavila da je on meni simpatičan, što i jeste. Prevashodno mi se jako svidela pesma, oni su jako harizmatični, a sad da je tu postojalo nešto ljubavno - stvarno ne. Prave nam zajedničke slike, a meni je žao, naknadno sam saznala da dečko ima curu, stvarno mi je neprijatno, ali dobro - objasnila je Sanja.

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

Devojke iz grupe "Hurricane" osvrnule su se i na takozvanu "aferu kokain" - naime, društvene mreže zapalio je snimak na kom Damijano u bekstejdžu navodno ušmrkava beli prah sa stola. Rezultati testa na narkotike su potom pokazali da je bio negativan, a Ksenija je ispričala šta se desilo.

- Verujte mi, tamo ništa nije moglo da se unese, tako da... Nije bilo to što su svi mislili. Čovek je nepravedno optužen.  

Autor: D.T.

#Damijano David

#Sanja Vučić