AKTUELNO

Uradila je to zbog njih!

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, srpska transrodna pevačica Elektra Elit privlači pažnju na svakom koraku. Njene pesme su postale veliki hitovi, a priznanje da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj donelo joj je veliki broj poštovaoca zbog iskrenosti.

Foto: Igor Živković

Iako pevanje nije njeno primarno zanimanje, ona daje sve od sebe da joj svaki spot bude visokobudžetni, a svaka numera zanimljiva i drugačija od onog što se danas pušta. Kako je uvek svoja, ona je odlučila da fanovima, u znak zahvalnosti, pokloni stikere za društvene mreže što su njene uzrečice po kojima je postala prepoznatljiva, kao i stihovi pesama koje omladina takođe voli.

Neki od njih su "Gospođetina", "Ja bih ga zaklala tupim nožem", "Ali ja stvarno nemam vremena za takve stvari.", "Pa može, može", "Može mi se, tako da..." i drugi.

Foto: Igor Živković

- Tražila sam način na koji bi se zahvalila ljudima koji me prate i pružaju mi podršku tokom svih ovih proteklih meseci koliko sam na javnoj sceni. U priči sa svojim stručnim timom došli smo na ideju da bi ovako nešto bilo bas udarno i slatko, s obzirom na to da se moje reči koriste u rečniku, po kojima sam jedinstvena. Imala sam opciju o kupovini stikera, ali nisam želela na tome da zarađujem jer to ne bi bio poklon svima koji me prate zato sam se odlučila na besplatne stikere - rekla je pevačica za medije.

Elektra uveliko promoviše svoju pesmu "Da se gazimo", a nedavno je snimila i spot za novu numeru koju će uskoro objaviti.

Autor: N.V.