AKTUELNO

Haos!

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, predao je u Australiji papire za razvod braka, pa izneo i skandalozne tvrdnje - da pevačica nije želela da dođe po njihove sinove u Australiju, a ne kako je ona izjavila da on njoj to brani.

- Sve je u redu, deca su kod mene, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po decu. Predao sam za razvod i javljam kada dobijem potvrdu da su nas razveli - rekao je on za domaće medije.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Jovančević je izneo i nove detalje vezane za njegov i Tanjin odnos te naglasio da je on ostavio nju, a ne ona njega kako je pevačica izjavljivala u emisijama i intervjuima za štampane medije.

- Ja sam nju ostavio prošle godine i morao sam da čekam da prođe period od tih godinu dana da bih ispoštovao zakon i mogao da predam neophodnu dokumentaciju za razvod. Ovde mora da se sačeka najmanje godinu dana da sa partnerom budete fizički razdvojeni - objasnio je Jovančević.

Kako je građanski brak između Tanje i Dušana sklopljen u zemlji kengura još 2011. godine, sasvim je logično da će tamo biti i rastavljen, ali kako stvari stoje bez prisustva pevačice.

- Brak može da se okonča i bez njenog prisustva pošto ne živimo zajedno od 7. aprila prošle godine. Oni znaju da je ona u Srbiji i vide koji vremenski period nije ulazila u Australiju - rekao je Tanjin muž.

Foto: Pink.rs

Sa druge strane Tanja Savić je iznela sasvim drugu priču od supruga.

- Nemam nameru da se pravdam čoveku koji je patološki lažov. Zahtev za razvod sam podnela davno, još kada sam podnela zahtev za vraćanje dece preko Haške konvencije. Uopšte mi nije bila namera da ostanem sa njim - rekla je Savićeva.

- On da bi nahranio svoj ego i ispao faca ubeđuje sebe i druge da je on mene ostavio prvi. To je vrzino kolo i tu nema kraja. On ima obraz kao đon, a ja radim u tišini, ne manipulišem, govorim samo istinu i borim se za pravdu i svoja prava - zaključila je pevačica.

Autor: N.V.