AKTUELNO

Nastavlja po svom!

Nenad Aleksić Ša je razgovarao u pušionici sa Jelenom Batos. Njih dvoje su pričali o Tari Simov i o reperovoj porodici, za koju reper nije imao reči hvale. On je Jeleni govorio kako porodici zamera na mnogim stvarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nisu cvetale ruže, nije ti jasno kakav sam ja život imao. Mene je samo Tara razumela, niko drugi. Ako im ja kažem šta da urade, oni moraju to da urade, inače neće biti dobro - govorio je Ša.
Dobro Nenade, ali to je tvoja porodica, oni tebe gledaju kako plačeš, zbog nje. Kako je njima? Znaš li ti šta si sve uradio Ivani, sebi, porodici. Nenade moraš to da shvatiš - komentarisala je Jelena.
Znaš da ja ne želim više da ih vidim, ja sam za njih nula, oni su se meni us*ali u život, šta njih briga šta ću ja sa svojim parama da uradim - žalio se reper-
Oni ne smeju da se mešaju u mopj život, ja sam rekao nešto, oni moraju da me poslušaju. Neću da razgovaram sa njim, upropastili su me, moja porodica me je upropastila, moji roditelji, oni meni tako. Oni ne veruju u mene uopšte, sram ih bilo - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga