AKTUELNO

Dirljivo!

Popularna voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević sa svojim pratiocima na Instagramu neretko deli privatne, porodične trenutke, a sada je za to imala veličanstveni povod - 41. godišnjicu skladnog braka svojih roditelja, koji su joj, pored dece Anđele i Ognjena, najveći životni ponos, podrška, ali i uzor.

Foto: Instagram.com

Jakovljevićeva je objavila staru porodičnu fotografiju sa svojim roditeljima i nikad emotivnijom porukom im čestitala na više od četiri decenije ljubavi.

Dobili su me kada su imali po dvadeset godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina... I nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava... Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina... - napisala je Dušica, a potom dodala:

- Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas!

Autor: D.T.

#Dušica Jakovljević