AKTUELNO

Evo šta je poručio!

Odnos Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića mnogima je bio veliko iznenađenje kada su se prvi put poljubili. Taj odnos se nastavio čas mirno, čas burno, čak su odlučili da ne budu zajedno, ali to nije dugo potrajalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su sinoć sedeli na klupici i uživali u romantičnoj večeri, noć su proveli zajedno, a ovog jutra, u razgovoru sa Milicom Kemez, otkrili su da su ponovo zajedno. Ovim povodom portal Pink.rs kontaktirao je pevačevog brata Sašu, kako bismo čuli šta njegova porodica misli o njegovoj vezi sa Minom.

- Mislim da je lepo da se druže i da ipak kad izađu mogu da pokušaju nešto da vide kako će to funkcionisati. A ovako neka se druže, maze i paze. Malo pevaju, malo se ljubakaju i biće im super (smeh). Što reče Mina, ona mora da odluči sama sa sobom da li je to ono što želi. Mi se slažemo sa Mišelovom odlukom uvek, a vreme će pokazati da li je ta odluka dobra. Mišel je prešao preko nekih reči i nadamo se da je Mina shvatila da je on zaista kvalitetna osoba za nju - izjavio je Mišelov brat za Pink.rs.

Foto: RED TV

Da li će se ova veza nastaviti do kraja Zadruge, pa i posle, ostaje nam da vidimo.

Autor: N.V.