AKTUELNO

Na kraju teksta, u našoj anketi, možete nam reći ko vam se najviše dopada.

Pandemija koronavirusa sprečila je prošle godine maturante da proslave maturu, a sada se mnogi nadaju da će, zbog sve pozitivnije situacije sa koronavirusom u našoj zemlji, one biti moguće. Pre nekoliko dana pokazali smo vam kako su naše poznate ličnosti izgledali na svojim maturskim večerima, a sada smo zavirili u albume pojedinih zadrugara i videli ih kako su oni izgledali na maturi, a neki od njih su se mnogo promenili od tada.

STEFAN KARIĆ

Stefan Karić, učesnik treće i aktuelne četvrte sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, oduvek je važio za miljenika lepšeg pola, pa je neretko svojim šarmom osvajao dame. Nema sumnje da su mnoge pale i na potez koji je napravio na maturi, kada se u farmerkama i crnom sakou pojavio na motoru "Harli Dejvison". Kako je Stefan izgledao, pogledajte na fotki u nastavku.

Foto: Privatna arhiva

PAULA HUBLIN

Nije prošlo mnogo godina otkad je Paula Hublin bila na proslavi svoje maturske večeri, a iako smo navikli da je viđamo u sportskom i opuštenijem izdanju u Zadruzi, za ovu priliku se ona i te kako spremila. Ono što je karakteristično za nju jeste loknasta kosa i veliki osmeh, a na svojoj maturi bila je u haljini koja je imala samo jedan rukav, sa cvetnim detaljima. Evo kako je ona izgledala:

Foto: Privatna arhiva

JOVAN CVIJETIĆ CVELE

Iako sada izgleda potpuno drugačije, Jovan Cvijetić Cvele je na svojoj maturskoj večeri izgledao kao pravi gospodin. Dobro, ne kažemo da sada nije gospodin, ali svakako u ovom izdanju nismo imali prilike da ga vidimo. Dok je bio u Zadruzi, Cvele je obično nosio stvari u sportskom fazonu, a i na njegovom Instagram profilu, kada nije golišav, onda je obučen u nešto potpuno drugačije. Na svojoj maturskoj večeri Cvele je nosio klasičnu belu košulju, leptir mašnu i sako. Evo kako je izgledao:

Foto: Privatna arhiva

MIŠEL GVOZDENOVIĆ

Od svih koje smo do sada videli kako su izgledali na svojoj maturskoj večeri, možda se najmanje promenio Mišel Gvozdenović. Ovaj mladi, talentovani pevač je i na svojoj maturskoj večeri nosio odelo i košulju, što se može videti na fotografiji u nastavku, a takvog smo ga viđali i u Zadruzi. Jedino što se razlikuje jeste to što je tada imao drugačiju frizuru nego sada.

Foto: Privatna arhiva

A sada vas pitamo: Ko vam se najviše dopao kako je izgledao na maturi? Glasajte u našoj anketi i otkrijte nam svog favorita.

Autor: Nemanja Vujčić

#Jovan Cvijetić Cvele

#Matura

#Mišel Gvozdenović

#Paula Hublin

#Stefan Karić

#Zadrugari