AKTUELNO

Nadležni organi objašnjavaju odluku po kojoj Severina ne sme da viđa svog sina čak 200 dana godišnje.

Domaću javnost potresla je situacija u kojoj se našla Severina Kojić koja je nedavno imala pobačaj, a sada se na sudu bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Naime, ona je sinoć gostovala na hrvatskom RTL-u i prvi put javno govorila o sudskoj odluci po kojoj ona 200 dana godišnje ne sme da viđa svog sina.

Foto: YouTube screenshot

Sud je doneo odluku da Severinin bivši verenik Milan Popović nije dužan da obaveštava pevačicu gde joj je dete, dok je sa njim, kao i da ima prava da se čuje sa Aleksandrom samo jednom dnevno i to u 20 časova.

Foto: Printscreen

Ja ne bih rekla da je ovo presedan, mi smo videli takvih odluka. Međutim, uputila bih vas ipak da sudove pitate za brojke u tim slučajevima. To nije zabranjeno. Znate zašto? Jer se u zaista gleda apsolutno najbolji interes deteta, ne roditelja, deteta - rekli su u Centru za socijalni rad u Zagrebu.

Pročitajte još: Severina: Milan je hteo da PRODA FOTOGRAFIJE našeg sina! (VIDEO)

Foto: Beta

Severina je u sinoćnjem gostovanju na hrvatskoj televiziji otkrila i da je nedavno pobacila zbog stresa koji proživljava, kao i to da Milan Popović svoje dete do treće godine nije video ukupno 18 meseci.

Autor: J. V./ M.V.

#Dete

#Milan Popović

#Severina Kojić

#Sud

#pevačica

'