AKTUELNO

I dalje sumnja da Karić govori istinu.

Prvi zadrugar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju večeras bio je Nenad Aleksić Ša, koji je ponovo u žiži interesovanja od kako je u "Zadrugu 4" ušla njegova bivša Jelena Batos.

Bio mi je šok da vidim devojku koju sam ranije i te kako dobro upoznao. Stojim iza toga da smo se jedan dan videli, ona kaže više puta... Prvo šok, onda poenta njenog dolaska mi nije jasna. Kao ušla da mi otvori oči. Poznavajući meni, znaju da kad ja imam nešto zacrtano, ne može niko da me promeni i otvori oči. Istumbala mi je mozak totalno, nabila novu temu. Izvegavam je maksimalno. Mi smo pre 16 godina pričali na Fejsu, bila mi je zanimljiva, drugačija, to je trajalo godinama, ali nije kao što je ona predstavljala da je bilo konstantno. Ona uvek doda ili godine ili dane... Ali naravno da je mogla da me upozna kakav sam, ali je to više preko poruka, Skajpa... Ali taj dan kada smo se videli uživo, totalno sam je drugačije video. Kao osobu koja nije tako mirna, drugačije je pisala. Uživo je bila nadobudna, ja to ne volim - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si sumnjičava u njene namere? - pitao je Darko.
Ja nisam ničiju pomoć tražio, daleko od toga. Ja uvek radim kako mislim da treba, totalno mi je nejasno da neko uđe u "Zadrugu" zbog toga. Ima sigurno skrivene namere, sad koje su to... Okej, postoje dobri ljudi, ali ne toliko dobri ljudi... Ko dolazi posle devet meseci rijalitija sa dobrim namerama? Stalno me kudi, nameće mi nešto šta ja moram, ja to ne volim. Šta sam uradio, uradio sam, drugu sliku posle devet meseci ne mogu da pošaljem. Ja i sam znam koje su moje greške. Jedino zbog čega se kajem su uvrede. Takav je život i tako treba da bude - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto što je zapalilo Belu kuću je priznanje Stefana Karića da mu se Tara udvarala dok je bila sa tobom. Mišljenja zadrugara su identična, svi komentarišu da si majmun, koji ni po koju cenu ne želi da prihvati istinu. Kako gledaš na tu situaciju? - pitao je Darko.
Ne govorim da Stefan laže, ali možda je pogrešno čuo, pogrešno protumačio, pitaću Taru kada izađem. Mene više ništa ne remeti, totalno sam se resetovao u glavi, naštelovao na izlazak odavde, brojim dane. Ne remeti me to, niti mislim da je sto posto tako. Ako mi prizna da je to bilo tako, ako je to nešto što treba da nas razdvoji, meni to nije prestrašno. Ali čisto sumnjam. Ne kažem da laže Stefan... Ništa me ne remeti... Možda tako nije rečeno. Neka ljudi misle šta god, ja se držim svog - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.