AKTUELNO

Kosmaj joj je u srcu!

Bivša supruga Jugoslava Karića i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman Karić, ne prestaje da intrigira javnost svojim stilom života. Nakon razvoda od Jugoslava Karića, prodala je kuću na Kosmaju Jeleni i Novaku Đokoviću za tri miliona evra, a sada gradi svoj novi dom na imanju koje je takođe na Kosmaju, i to odmah pored kuće bivšeg devera Bojana Karića, a u novoj kući uživaće sa svojim novim partnerom Dušanom Reljinom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Eleni je očigledno Kosmaj u srcu, pre nekoliko meseci oglasila se na Instagramu baš ovim povodom, gde je sa pratiocima podelila da traži mesto za izgradnju svog novog doma.

– Povezivanje sa elementalima i traženje pravog mesta za naš novi dom – napisala je Elena, koja se slikala usred šume.

Ekipa jednog lista uputila se na Kosmaj i otkrila o kakvoj novoj kući je reč i gde se tačno ona nalazi. Najpre su sreli jako ljubaznu ženu po imenu Milanka.

Foto: Instagram.com

– Kupila je novo imanje, gore su radnici koji rade svakodnevno, a staru kuću je prodala Novaku, on je dolazio dva, tri puta. Veliko je to Novakovo imanje što je kupio od Elene i izolovani su malo. Svi poznati su došli ovde - ispričala je kroz smeh i uputila na novo imanje Elene Karić.

Ispred imanja u brdu, u velikoj hladovini, odmah su naleteli na pčelara, koji je tu došao po pozivu Karića da im pomogne da se reše ose koja je ušla u kuću.

– Ovo je kuća od Karića, moram da vidim da li neko hoće od njih da priča. Rekli su mi da ne smem da dođem pre 11 časova jer spavaju. Ovo je mir i oaza – kazao je pčelar, a odmah potom su na kapiji zatekli Bojana Karića.

Autor: M.K.